Inschrijven

Inschrijven nieuwe patiënt

De praktijk is open voor nieuwe patiënten. Indien u wenst, is een kennismaking mogelijk. U kunt hiervoor een afspraak maken via de assistente. Zo’n kennismaking stellen wij op prijs.

Wij kunnen geen patienten inschrijven die buiten het postcodegebied van Julianadorp wonen. Dit in verband met een eventuele aanrijtijd, door de arts, van langer dan 10 minuten. Wenst u toch een consult, dan kunt u de praktijk bellen, als passant een afspraak krijgen en de nota contant afrekenen. Deze kunt u dan indienen bij uw zorgverzekeraar.

Goed om te weten!
Belangrijk is, dat u uw ziektekostenverzekering inlicht dat u van huisarts bent veranderd. Tevens verstrekt de assistente u een formulier waarop u nauwkeurig uw persoonlijke gegevens kunt invullen. Zodoende kan een goede administratie gevoerd worden. Mochten er veranderingen optreden (verhuizing, veranderingen van verzekering, geboorte etc) dan is het praktisch dat u dit doorgeeft aan onze assistente. Zij kan dan tijdig deze veranderingen administreren.

Uw medische gegevens
Vóór inschrijving is het belangrijk dat uw medische gegevens meekomen. Zij worden opnieuw geadministreerd en opgeslagen nadat zij nauwkeurig zijn doorgenomen. Ook is het belangrijk dat u zich uitschrijft bij uw oude huisarts. Daarna is inschrijving in de praktijk mogelijk.

Indien u zich bij ons in wilt schrijven, dan kunt u contact opnemen met de praktijk.

De assistente kan u telefonsch of aan de balie, informatie hierover geven.