Praktijkinformatie

Welkom op de website van huisartsenpraktijk Koegras

Openingstijden

De praktijk is maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Op woensdag is de praktijk geopend van 8.00 tot 12.00 uur. Er wordt op de woensdag middag voor spoedeisende hulp waargenomen door de andere huisartsen in Julianadorp.

Telefoon:   0223 – 641 477
Spoed:      0223 – 641 477 (optie 1)

U kunt ons ook bereiken per e-mail, wij doen ons uiterste best om binnen 2 werkdagen op uw mail te antwoorden. U kunt onze mail niet gebruiken voor het maken of verplaatsen van afspraken of het aanvragen van herhaalrecepten, gebruikt u hiervoor de herhaalreceptenlijn.
Indien u een vraag heeft die niet tot de volgende dag kan wachten, neem dan telefonisch contact met ons op.

E-mail; assistentekoegras@zorgring.nl

EHBO

Bij verwondingen of spoedeisende klachten neemt u dan direct contact op met de praktijk, u kunt dan bellen via de spoedlijn (optie 1). Wij stellen het op prijs als u van tevoren belt zodat we rekening kunnen houden met u komst naar de praktijk.

Avond-, nacht- en weekenddienst

Voor uitsluitend spoedeisende huisartsenhulp kunt u iedere werkdag na 17.00 uur, in het weekend en op feestdagen de Huisartsenpost Kop van Noord-Holland bellen. U kunt de huisartsenpost uitsluitend bezoeken na telefonisch overleg (houdt uw verzekeringsgegevens bij de hand) en alleen op afspraak. De huisarts komt alleen bij u thuis als de patiënt niet vervoerd mag worden.

Huisartsenpost Den Helder
Huisduinerweg 3
Den Helder

Telefoon:  0223 – 670 470
Spoed:     0223 – 670 444