Medewerkers

Huisartsen

V.l.n.r.

Mw. M. Korver
Huisarts

Dhr. R.G.M. Stevelink
Huisarts

Dhr. N. S. Dekker
Huisarts

Dokter Korver is op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag in de praktijk aanwezig, dokter Stevelink op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag, dokter Dekker werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Huisarts in opleiding
Van 1 september 2019 tot 1 september 2020 zal dokter A. Keizer als derdejaars huisarts in opleiding werkzaam zijn in de praktijk. De assistente kan u bij haar op het spreekuur inplannen.

Praktijkondersteuners somatiek

De praktijkondersteuners zijn verpleegkundigen en houden spreekuur voor patiënten met diabetes mellitus, astma, COPD, stoppen met roken, hart –  en vaatziekten, leefstijl begeleiding en ouderenzorg. Voor dit spreekuur kunt u bij de assistenten een afspraak maken.

Natascha Binnewijzend en Annekatrien de Wit- Nannes houden spreekuur in de portakabin achter de boerderij.

V.l.n.r.

Natascha Binnewijzend
Praktijkondersteuner

Annekatrien de Wit
Praktijkondersteuner

Praktijkondersteuners GGZ

POH GGZ staat voor praktijkondersteuner huisartsen geestellijke gezondheidszorg. De POH GGZ zit bij de huisarts in het gebouw en dat maakt het aanbieden van laagdrempelige hulpverlening mogelijk. Iedereen weet immers zijn/ haar huisarts te vinden en de lijntjes tussen de huisarts en de POH GGZ zijn kort. Tot het takenpakket van de POH GGZ behoren het signaleren, interveniëren en ondersteunen bij psychische problemen (in samenwerking met de huisarts). De werkzaamheden van de POH GGZ zijn gericht op het helder krijgen van de psychische aspecten van gezondheidsproblematiek, goede doorverwijzing en urgentiebepaling (triage), kortdurende begeleiding en psycho-educatie. Anita Vaassen en Francien Weel zijn onze praktijkondersteuners GGZ.

Praktijkondersteuner Jeugd

De praktijkondersteuner Jeugd ondersteunt de huisarts in de zorg voor kinderen en jongeren van 0-18 jaar. De huisarts kan u (ouder en kind, jongere) doorsturen naar de POH Jeugd, Jantien van der Veen, indien (één van de) de volgende zaken spelen:

  • Zorgen over de ontwikkeling van kind en jongeren • Problemen bij de opvoeding • Zorgen over het gedrag (bijvoorbeeld: druk, stil) • Prikkelbaarheid/boosheid • Angstige of nerveuze gevoelens of somberheid • Dwangklachten • Problemen bij moeilijke situaties (scheiding, verlies, pesten, schoolverzuim) • Verslavingsproblematiek • Bedplassen (zonder medische oorzaak) • Hoofdpijn, buikpijn, moeheid etc. zonder aanwijsbare medische oorzaak • Etc.

Praktijkassistentes

De assistente staat u als eerste te woord wanneer u met de praktijk belt. Ze maakt afspraken voor het spreekuur, de huisbezoeken en het telefonisch spreekuur. Zij weet het antwoord op veel praktische vragen, bijvoorbeeld over verwijzingen en recepten. U kunt haar ook bellen voor uitslagen van urine- of bloedonderzoek en voor herhalingsrecepten. Tevens houdt ze zelf een spreekuur voor o.a. het aanstippen van wratten, verzorgen van wonden en uitspuiten van oren.


 

V.l.n.r.

Caroline

Praktijkassistente

Mirjam

Praktijkassistente

Debbie

Praktijkassistente

Iris

Praktijkassistente (ontbreekt op de foto)

     

Administratief medewerker

Bettina Klarenbeek
Administratief medewerker