Medewerkers

Huisartsen

            Mw. M. Korver                         Dhr. R.G.M. Stevelink                       Dhr. N. S. Dekker
                  Huisarts                                                 Huisarts                                                 Huisarts 

Huisarts in opleiding

Praktijkassistentes


          Caroline                        Debbie                                Mirjam
         Assistente                       Assistente                           Assistente

De assistente staat u als eerste te woord wanneer u met de praktijk belt. U kunt bij de assistente afspraken maken voor het spreekuur en huisbezoeken aanvragen. Zij weet het antwoord op veel praktische vragen, bijvoorbeeld over verwijzingen en recepten. U kunt ook bellen voor uitslagen van urine- of bloedonderzoek en voor herhalingsrecepten. Tevens heeft de assistente een eigen spreekuur voor o.a. het aanstippen van wratten, verzorgen van wonden, uitspuiten van oren, toedienen van injecties, het maken van uitstrijkjes, bloeddruk controle.

Praktijkondersteuners somatiek

                 
       Annekatrien de Wit                           Cindy Keuris
       Praktijkondersteuner                       Praktijkondersteuner

De praktijkondersteuners zijn verpleegkundigen en houden spreekuur voor patiënten met diabetes mellitus, astma, COPD, stoppen met roken, hart –  en vaatziekten, leefstijl begeleiding en ouderenzorg. Voor dit spreekuur kunt u via de assistenten een afspraak maken.

Annekatrien de Wit- Nannes en Cindy Keuris  houden spreekuur in de portacabin achter de boerderij.

Praktijkondersteuners GGZ

POH GGZ staat voor praktijkondersteuner huisartsen geestelijke gezondheidszorg. De POH GGZ zit bij de huisarts in het gebouw en dat maakt het aanbieden van laagdrempelige hulpverlening mogelijk. Iedereen weet immers zijn/ haar huisarts te vinden en de lijntjes tussen de huisarts en de POH GGZ zijn kort. Tot het takenpakket van de POH GGZ behoren het signaleren, interveniëren en ondersteunen bij psychische problemen (in samenwerking met de huisarts). De werkzaamheden van de POH GGZ zijn gericht op het helder krijgen van de psychische aspecten van gezondheidsproblematiek, goede doorverwijzing en urgentiebepaling (triage), kortdurende begeleiding en psycho-educatie. Mariko en Francien zijn onze praktijkondersteuners GGZ.

Praktijkondersteuner Jeugd

De praktijkondersteuner Jeugd ondersteunt de huisarts in de zorg voor kinderen en jongeren van 0-18 jaar. De huisarts kan u (ouder en kind, jongere) doorsturen naar de POH Jeugd, Mireille Hoogerwerf  , indien (één van de) de volgende zaken spelen:

  • Zorgen over de ontwikkeling van kind en jongeren • Problemen bij de opvoeding • Zorgen over het gedrag (bijvoorbeeld: druk, stil) • Prikkelbaarheid/boosheid • Angstige of nerveuze gevoelens of somberheid • Dwangklachten • Problemen bij moeilijke situaties (scheiding, verlies, pesten, schoolverzuim) • Verslavingsproblematiek • Bedplassen (zonder medische oorzaak) • Hoofdpijn, buikpijn, moeheid etc. zonder aanwijsbare medische oorzaak • Etc.
     

Administratief medewerker


    Bettina Klarenbeek
 Administratief medewerker